Terpentin biltema

Balsamterpentin, 1 L – Biltema.no

14. mai 2018 — Kan noen fortelle meg om Balsamterpentin (Biltema [artikkel # 36-1142]) er det samme som “Amerikansk terpentin” ?

Balsamterpentin, 1 L

Ekte tretjære – Biltema.no

17. nov. 2009 — De vil selvsagt selge deg linolje og terpentin som du høflig avslår. … Biltema har fått ren tretjære, har nemlig selv lurt på om jeg skal …

Ekte tretjære

Linolje, kokt – Biltema.no

25. nov. 2013 — No ser eg at terpentin og white sprit er det samme. Ser at på biltema sel dei white sprit og automatgirolje pluss lampeolje alle tre i 1 liters …

Høyforedlet vegetabilsk linolje med tilsatt sikkativ. Gir harde overflater, er svært lettflytende og smidig med svært god gjennomtrenging sevne. For bruk både innendørs og utendørs. Brukes også til impregnering av båter og til håndrørt maling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. Innhold/beholder leveres i henhold til nasjonale bestemmelser. Inneholder tørkende oljer. Risiko for selvantennelse. Søl og brukte filler samles opp og oppbevares i brannsikre avfallsbeholdere.

Rengjøringsmiddel – Biltema.no

Kokt linolje – Biltema.no

Kokt linolje

Amerikansk terpentin v/s Balsamterpentin. – Båtforumet

Amerikansk terpentin v/s Balsamterpentin. – Båtforumet – baatplassen.no. Din hjemmehavn på nettet!

Kan noen fortelle meg om Balsamterpentin (Biltema [artikkel # 36-1142]) er det samme som “Amerikansk terpentin” ?

Balsamterpentin | Til rengjøring og fortynning – Jula

Balsamterpentin | Til rengjøring og fortynning | Hagmans

Løsemiddel til fortynning av for eksempel maling og tjære. Fungerer som impregnering av tre og som rengjøring til pensler og verktøy.

Ren Tretjære – Åpen Post – LRforum

Billigt allround våpenolje for rifle – Rifle – Kammeret.no

Keywords: terpentin biltema