Snøbrett biltema

Snøskuffer – Biltema.no

Snøskuffer er kjekke å ha om vinteren. Hos Biltema finner du et stort utvalg av snøskuffer for måking av snø. Se vårt utvalg av snøskuffer her.

Vinterleker – Biltema.no

Vinterleker · Akemadrass for snø · Akebrett med håndtak · Snow tube, oppblåsbar · Babyslede · Lekesnøskuffe · Rattkjelke med fotbrems · Rumpeakebrett · Pulk.

Snøskuffe, 44 x 80 cm – Biltema.no

Med hjul på undersiden som gjør det enklere å måke snø. Skuffe av plast med metallkant i fronten og ramme av stålrør. Plasten tåler frost og er elastisk …

Med hjul på undersiden som gjør det enklere å måke snø. Skuffe av plast med metallkant i fronten og ramme av stålrør. Plasten tåler frost og er elastisk helt ned til –32 °C.

Snørydding og avising – Biltema

Snørydding og avvising – Biltema.no

Biltema har et stort utvalg av snøryddeprodukter! Snøskuffer, snøfresere, tinesalt, strøere og mye annet! Stort utvalg og lave priser.

Akemadrass for snø – Biltema.no

59 Likes, 0 Comments – Biltema Norge (@biltemano) on Instagram: “TAKBOKS FOR ALLE FORMÅL Med en takboks kan du frakte det meste. Ski, snøbrett, akebrett …

Se opp i bakken! Når snøen kommer, finnes det ikke noe som er morsommere enn å kaste seg ned akebakken. Med en snow slider får du ekstra god glid. Akemadrassen dras enkelt opp bakken med en snor. Du styrer også akemadrassen med snoren. Akemadrassen kan også brukes som slede når du skal dra barna på turer i snøen. Den varmer også godt når du sitter på den ved bålet. Tilgjengelig i flere farger. ADVARSEL!  Må bare brukes på snødekt bakke, uten hindringer eller bratte bakker. Farten kan bli høy. Må brukes under tilsyn av voksne for å redusere risikoen for skader. Bruk godkjent hjelm. Ikke egnet for barn under 3 år. Lang snor. Kvelningsfare.

Snøskuffe – Biltema.no

Snømåke/snøbrett!? Hjem og utstyr. … Trenger et “snøbrett” til å få vekk denne – snøen! Men hvor kjøper jeg og hva? … Biltema har til ca 200 …

Snøskuffe

Biltema Norge on Instagram: “TAKBOKS FOR ALLE FORMÅL …

Europris har alltid gode tilbud på mange forskjellige snøskuffer og snømåker. Besøk oss i en av våre mange butikker eller handle på nett.

Snømåke/snøbrett!? – Foreldreportalen

Snømåke/snøbrett!? Hjem og utstyr

Snøfjerning med snøskuffe, snørydder og snømåke – Europris

Snøfjerning med snøskuffe, snørydder og snømåke – Få snøen bort!

Europris har alltid gode tilbud på mange forskjellige snøskuffer og snømåker. Besøk oss i en av våre mange butikker eller handle på nett. Se utvalg av snøryddere >>

Keywords: snøbrett biltema