Skøyter biltema

Vintersport – lekne sporter på snø og is – Biltema.no

Skøyter er naturligvis det viktigste, men å ha skikkelig beskyttelse når man er ute på isen, gjør at barnet får en god og sikker opplevelse på banen.

Hos Biltema finner du hockeykøller og pucker for fartsfylt moro på isen. Kjøp på nett eller i varehus.

Sport – Biltema.no

Minusgrader og is på vannet betyr bare én ting – ishockeykamp! Med eller uten skøyter er hockey alltid en god idé når dere skal sporte sammen.

Utstyr til badminton, basket, bordtennis, fotball, golf, innebady og mye annet! Hele utvalget finner du her?

Skjøterør – Biltema.no

Elforsinket skjøterør. Teknisk spesifikasjon. Lengde, 100 mm …

Elforsinket skjøterør.

Slipeverktøy – Biltema.no

Sliperondellsett K40–K120, Ø 125 mm, 8 hull, 5 stk. 20-9591. Sliperullsett, 16 deler. 7990. Sliperullsett, 16 deler. 20-824.

Ishockeypuck – Biltema.no

Uansett om du vil slipe for hånd eller med maskin, så tilbyr vi slipepapir/sandpapir og forskjellige slipeverktøy. Sandpapirets grovhet oppgis i …

Ishockey er en av våre største og morsomste vintersporter. Enten du står på skøyter fordi det er gøy eller du trener mer seriøst, trenger du en ishockeypuck av god kvalitet for å kunne spille ishockey. IIHF-godkjent Pucken er matchgodkjent i henhold til det internasjonale ishockeyforbundets standard, som sier at pucken skal ha en diameter på tre tommer (7,62 cm), en tykkelse på én tomme (2,54 cm) og en vekt på 156–170 gram. Pucken kan brukes både utendørs og i ishallen. Viktig å tenke på Hvis du skal trene på skudd, trenger du mange pucker, slik at du slipper å hente pucken for hvert skudd.

Skjøteklemme, blå, 10 stk. – Biltema.no

Med denne lette og solide trekøllen i hånden kan du utrette store ting på hockeyisen. God puckkontroll Køllen har stivt, lett buet blad for god puckkontroll …

For rask og enkel tilkobling midt på en kabel. Til skjøteklemmen kobles en gjennomgående kabel sammen med en annen kabel i en forgrening. Avisolerer og gir korrekt elektrisk forbindelse i én operasjon.

Sliping – Biltema.no

Slippeapparat i lommeformat; Passer for alle typer skøyter med hulsliping. 24900. Nettlager (6-20). Er på lager i 12 butikker. Kjøp på nett …

Uansett om du vil slipe for hånd eller med maskin, så tilbyr vi slipepapir/sandpapir og forskjellige slipeverktøy. Sandpapirets grovhet oppgis i kornstørrelse, der korn 40 er grovt og korn 180 er et fint sandpapir.

Hockeykølle 120 cm – Biltema.no

Med denne lette og solide trekøllen i hånden kan du utrette store ting på hockeyisen. God puckkontroll Køllen har stivt, lett buet blad for god puckkontroll, slik at du kan skyte skikkelig gode skudd. Gripevennlig skaft Køllen har også et gripevennlig skaft som gjør den komfortabel å bruke gjennom hele kampen. Velg riktig kølle Velg kølle for venstre- eller høyrehendte etter hvilken hånd du holder nærmest bladet på køllen. Hvis det er mest naturlig å holde venstre hånd nederst, velger du kølle for venstrehendte, og omvendt.

Sport og fritid | Obs.no

Alt du trenger innen sport og fritid finner du hos Obs! Fra turutstyr og vintersport til rollerblades og fotball. Bli kjent med hele utvalget her.

Keywords: skøyter biltema, biltema skøyter, hockeyskøyter biltema