Sandpapir biltema

Slipepapir – Biltema.no

Kjøp sandpapir til profesjonelle oppgaver eller gjør det selv-prosjekter. Biltema tilbyr slipepapir for alle – fra fagfolk til gjør det selv-entusiaster.

Enten du er en profesjonell håndverker eller en mer gjør det selv-type, kan sandpapir være et praktisk supplement til verktøykassen. Hos Biltema finner du alt innen slipeverktøy og tilbehør, inkludert slipepapir. Utvalget vårt består av alt fra den klassiske rullen med sandpapir til de smarte og…

Sliping – Biltema.no

Lateksimpregnert papir som er velegnet for bearbeiding av harde materialer …

Uansett om du vil slipe for hånd eller med maskin, så tilbyr vi slipepapir/sandpapir og forskjellige slipeverktøy. Sandpapirets grovhet oppgis i kornstørrelse, der korn 40 er grovt og korn 180 er et fint sandpapir.

Slipepapir, 230 x 93, 8 hull, 8 stk. – Biltema.no

Lateksimpregnert papir for rene, sparklede og malte treoverflater. Har ekstra god avvirkningsevne selv på harde treslag og maling. Perfekt til både håndsliping og maskinsliping. Passer blant annet til slipemaskinene 17-0261, 17-774, 17-736, 17-803 samt maskiner fra Bosch.

Våtslipepapir, 10 stk. – Biltema.no

Vannbestandige ark for våt- og tørrsliping.

Slipepapir til veggslipemaskin, 5 stk. – Biltema.no

Fleksibelt og lateksimpregnert allroundpapir med hull og helharpiksbinding som sammen med kornstrukturen gir lang levetid og god avvirkning. Velegnet for bearbeiding av både harde materialer, for eksempel metall og harde treslag, og myke materialer, for eksempel komposittmateriale, plast og lakk. Passer til veggslipemaskin 17-556 og 17-557.

Slipepapirark, 20 stk. – Biltema.no

Lateksimpregnert papir for rene, sparklede og malte treoverflater. Har ekstra god avvirkningsevne selv på harde treslag og maling.

Slipepapir, selvklebende, 5 stk. – Biltema.no

Lateksimpregnert papir med spesialutviklet stearatbelegg som kjøler ned slipematerialet og motvirker at slipeflaten fylles igjen. Gir svært fin overflatefinish og har lang levetid. Ment for sliping av alle typer lakkerte, malte og sparklede overflater.

Slipepapir, 187 x 90, 10 hull, 8 stk. – Biltema.no

Lateksimpregnert papir som er velegnet for bearbeiding av harde materialer som metall og harde treslag. Perfekt til både håndsliping og maskinsliping. Passer til slipemaskin 17-736.

Slipepapirrull 5 m, 75 mm – Biltema.no

Lateksimpregnert slipepapir på rull, ment for rene, sparklede og malte treoverflater samt både harde og myke treslag. Perfekt til både håndsliping og maskinsliping.

Keywords: sandpapir biltema, biltema sandpapir, pussepapir biltema, slipepapir biltema