Passepartout biltema

Fotoramme, 10 x 15 cm – Biltema.no

Rammen passer til motiv med størrelsen 40 x 50 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 50 x 70 cm i …

Klassiske bilderammer til favorittbildene dine eller malerier. Rammene er laget av malt tre, og de har bakside av MDF. Klart glass beskytter verket mot støv og smuss. Fotorammen har to kroker for oppheng, en krok for å henge den vertikalt, og en for å henge den horisontalt. Rammen passer til motiv med størrelsen 7 x 11 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 10 x 15 cm i bilderammen.

Fotoramme, 50 x 70 cm – Biltema.no

Fotoramme, 50 x 70 cm – Biltema.no

Rammen passer til motiv med størrelsen 13 x 18 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 18 x 24 cm i …

Klassiske bilderammer til favorittbildene dine eller malerier. Rammene er laget av malt tre, og de har bakside av MDF. Klart plexiglass beskytter verket mot støv og smuss. Fotorammen har to kroker for oppheng, en krok for å henge den vertikalt, og en for å henge den horisontalt. Rammen passer til motiv med størrelsen 40 x 50 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 50 x 70 cm i bilderammen.

Fotoramme, 18 x 24 cm – Biltema.no

Rammen passer til motiv med størrelsen 30 x 40 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 40 x 50 cm i …

Klassiske bilderammer til favorittbildene dine eller malerier. Rammene er laget av malt tre, og de har bakside av MDF. Klart glass beskytter verket mot støv og smuss. Fotorammen har to kroker for oppheng, en krok for å henge den vertikalt, og en for å henge den horisontalt. Rammen passer til motiv med størrelsen 13 x 18 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 18 x 24 cm i bilderammen.

Fotoramme, 40 x 50 cm – Biltema.no

Fotoramme, 40 x 50 cm – Biltema.no

… passer til motiv med størrelsen 21 x 30 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 30 x 40 cm i bilderammen.

Klassiske bilderammer til favorittbildene dine eller malerier. Rammene er laget av malt tre, og de har bakside av MDF. Klart glass beskytter verket mot støv og smuss. Fotorammen har to kroker for oppheng, en krok for å henge den vertikalt, og en for å henge den horisontalt. Rammen passer til motiv med størrelsen 30 x 40 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 40 x 50 cm i bilderammen.

Fotoramme, 30 x 40 cm – Biltema.no

Fotoramme, 30 x 40 cm – Biltema.no

… passer til motiv med størrelsen 13 x 18 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 21 x 30 cm i bilderammen.

Klassiske bilderammer til favorittbildene dine eller malerier. Rammene er laget av malt tre, og de har bakside av MDF. Klart glass beskytter verket mot støv og smuss. Fotorammen har to kroker for oppheng, en krok for å henge den vertikalt, og en for å henge den horisontalt. Rammen passer til motiv med størrelsen 21 x 30 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 30 x 40 cm i bilderammen.

Fotoramme, 21 x 30 cm – Biltema.no

Fotoramme, 21 x 30 cm – Biltema.no

Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant. Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget.

Klassiske bilderammer til favorittbildene dine eller malerier. Rammene er laget av malt tre, og de har bakside av MDF. Klart glass beskytter verket mot støv og smuss. Fotorammen har to kroker for oppheng, en krok for å henge den vertikalt, og en for å henge den horisontalt. Rammen passer til motiv med størrelsen 13 x 18 cm, hvis medfølgende passepartout brukes. Uten passepartout er det plass til et bilde på 21 x 30 cm i bilderammen.

Passepartout | Jula

Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk.

Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant. Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget.

Passepartout | Handle hos Clas Ohlson

5. des. 2009 — Hele ark med syrefri kartong er på 90×120, så jeg skjøpte en 1 m stållinjal til 70,- på Biltema også, og den medfølgende rettkutteren kan brukes …

Kjøp Passepartout hos Clas Ohlson på nett eller i en av våre butikker

Forum – Råd til kjøp av passepartout og “kniv”

Keywords: passepartout biltema, biltema rammer, bilderammer biltema