Lekeslange biltema

Plastdyr ville dyr – Biltema.no

Katt med transportbur og tilbehør. 84-0139. Tiny Furries. 159,-. Tiny Furries. 84-0107. Kosedyr hund, 30 cm. 9990. Kosedyr hund, 30 cm. 45-6450.

Ville dyr malt i naturtro farger. Settet inneholder ti dyr og elleve tilbehør. Dyrene er morsomme å leke med, og de stimulerer barnets utvikling. Praktisk plastbøtte til å oppbevare dyrene i medfølger. ADVARSEL! Inneholder smådeler. Risiko for kvelning. Ikke egnet for barn under 3 år.

Lekedyr – Biltema.no

Stort sortiment av leketøy til barn. Barneleker til innendørs- og utendørs bruk. Dukker og dyr, biler, radio-styrte biler, puslespill og mye mer.

Leketøy for barn – Biltema.no

For f.eks. luftgummihjul for trillebårer og vogner. … Kjøp & Hent i ditt varehus. Les mer. Andre kunder har også kjøpt.

Stort sortiment av leketøy til barn. Barneleker til innendørs- og utendørs bruk. Dukker og dyr, biler, radio-styrte biler, puslespill og mye mer. Det behøver ikke være dyrt å ha det gøy!

Plastdyr bondegård mini – Biltema.no

Uarmert slange av transparent PVC-plast. Oljebestandig. Vanntemp, maks. +65 °C.

Klassiske gårdsdyr malt i naturtro farger. Settet inneholder en ku, en hest, en gris, en hane, en høne og en sau, samt fire trær, en hage, et vannkar og en høyball. Dyrene er morsomme å leke med, og de stimulerer barnets utvikling. ADVARSEL! Inneholder smådeler. Risiko for kvelning. Ikke egnet for barn under 3 år.

Plastdyr bondegård – Biltema.no

Plastdyr bondegård – Biltema.no

Leketøy. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, …

Klassiske gårdsdyr malt i naturtro farger. Settet inneholder elleve dyr og elleve tilbehør. Dyrene er morsomme å leke med, og de stimulerer barnets utvikling. Praktisk plastbøtte til å oppbevare dyrene i medfølger. ADVARSEL! Inneholder smådeler. Risiko for kvelning. Ikke egnet for barn under 3 år.

Fuglepigger, 5 m – Biltema.no

Effektiv beskyttelse mot blant annet måker, duer og kråker. Enkel å montere. UV-bestandig plastskinne med rustfrie, tett plasserte pigger Monteres med skrue, festebånd eller fugemasse

Slange – Biltema.no

Slange

PVC-slange, uarmert – Biltema.no

Uarmert slange av transparent PVC-plast. Oljebestandig. Vanntemp, maks. +65 °C.

Leketøy – Jula

Leketøy. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med eller uten firbente venner.

Keywords: lekeslange biltema