Kompost biltema

Kompost, 340 L – Biltema.no

Hos Biltema finner du kompostbeholdere og annen plantenæring til hagen din. Kompostering i en haug. Kompostering i en haug kan enten gjøres i en åpen …

Varmkompost med doble vegger og tettsittende lokk som gir god isolasjon og optimal temperatur for rask nedbrytning. Du kan også kompostere om vinteren. Luker nede, slik at du kan ta ut jorden. OBS! Produktet har ikke bunn.

Lag din egen kompost – Biltema

Komposter mer! – Biltema.no

En god kompost krever litt omtanke og stell. BILTEMA.NO. Kompostbeholder 530 L. Kompostbeholder …

Det er ikke så komplisert å kompostere som det kan virke som i starten! For du trenger faktisk bare varme, oksygen og fuktighet for å forvandle avfallet til næringsrik jord.

Kompostbeholder, 530 L – Biltema.no

Komposter og nett. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for …

Laget av stålnett, med grønn overflatebehandling for rustbeskyttelse og for å gå i ett med omgivelsene. Mål: 88 x 68 cm (4 stk.). Kompoststøtte 14-2500 selges separat.

Kaldkompost, 380 L – Biltema.no

Brukes til kompostering av hageavfall eller, i utslått stilling, som innhegning for husdyr. Den har PVC-overtrukket metallnetting I 4 deler som festes …

Gjør hageavfallet om til verdifull kompostjord som du kan bruke som miljøvennlig gjødsel eller til å gjøre hagejorden bedre. Kompostjorden hentes enkelt ut gjennom tømmelukene (2 stk). Lufting på sidene sørger for at komposten får oksygen. Produsert av værbestandig plast. Stor nok for selv store hager. OBS! Produktet har ikke bunn.

Kompoststøtte, 120 cm, 2-pk. – Biltema.no

Stabil stolpe som brukes som støtte til kompostbeholder. Med spiraler for å feste stolpen i nettet. Stikkes ned i bakken.

Biltema Norge – En god kompost krever litt omtanke og stell.

Komposter og nett – Jula

Komposter og nett. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Kompostbinge – Europris

Kompostbinge

Få varene levert hjem på døren, til ditt nærmeste utleveringssted eller sendt til din nærmeste Europris-butikk.

Keywords: kompost biltema, varmkompost biltema