Jula Vinterbro: Finn åpningstider, tilbud og mer

Jula Vinterbro er en populær butikk for alle dine jule- og vinterrelaterte behov. Beliggenheten ved Nygårdskrysset gjør det til et ideelt sted å handle for alle i området. I denne artikkelen vil vi utforske Jula Vinterbro sine åpningstider, aktuelle tilbud og annen relevant informasjon.

Jula Vinterbro – Åpningstider

Det er viktig å være oppdatert på åpningstidene til Jula Vinterbro for å sikre at du planlegger besøket ditt på riktig tidspunkt. Butikken holder generelt åpent fra mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl. 20:00, og på lørdager fra kl. 09:00 til kl. 18:00. På søndager er butikken stengt.

Det er alltid verdt å sjekke åpningstidene for spesifikke datoer, for eksempel i forbindelse med høytider eller ferier. Jula Vinterbro kan ha utvidede åpningstider i disse periodene for å imøtekomme kundenes behov. Hold deg oppdatert om eventuelle endringer på Jula sine offisielle nettsider eller ved å kontakte butikken direkte.

Tilbud hos Jula Vinterbro

Jula Vinterbro er kjent for sine gode tilbud og kvalitetsprodukter. Butikken tilbyr et bredt spekter av produkter innenfor kategorier som verktøy, biltilbehør, hageutstyr, julepynt, elkjøp, osv.

Jula Vinterbro har regelmessige tilbudsaviser som gir deg en oversikt over aktuelle kampanjer og rabatter. Disse tilbudsavisene kan du finne i butikken eller på deres nettside. Hold et øye med tilbudsavisene for å få tak i smarte tilbud.

Informasjon om Jula Smart

Jula har også et lojalitetsprogram kalt Jula Smart. Med Jula Smart kan du få eksklusive tilbud og rabatter, samt nyheter om kommende salg og arrangementer. Medlemskapet er gratis, og du kan enkelt melde deg på ved å besøke Jula Vinterbro-butikken og registrere deg.

Som Jula Smart-medlem vil du også få tilgang til fordeler som bonuspoeng for hvert kjøp du gjør, forlengede bytterettigheter og gratis deltagelse på ulike arrangementer. Jo mer du handler hos Jula Vinterbro, desto flere fordeler vil du få.

Kontaktinformasjon og beliggenhet

Du finner Jula Vinterbro ved Nygårdskrysset. Adressen er Nygardsveien 52, 1405 Langhus. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte butikken direkte på telefonnummer 64 85 70 10 eller via e-post på vinterbro@jula.no.

For å finne veien til butikken, kan du bruke kartet nedenfor:

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke åpningstider har Jula på Vinterbro?

Jula på Vinterbro har følgende åpningstider: Mandag til fredag 9:00-21:00, lørdag 9:00-18:00 og søndag 10:00-18:00.

Hva er adressen til Jula på Vinterbro?

Jula på Vinterbro har adressen Nygårdskrysset 2, 1407 Vinterbro.

Hva er åpningstidene til Jula på Nygårdskrysset?

Jula på Nygårdskrysset har følgende åpningstider: Mandag til fredag 9:00-21:00, lørdag 9:00-18:00 og søndag 10:00-18:00.

Hvilke tilbud har Jula nå?

Jula har alltid gode tilbud på ulike produkter og verktøy. Sjekk deres nettside for å se de nyeste tilbudene.

Er Jula et smart valg når det gjelder verktøy?

Ja, Jula er kjent for sitt brede utvalg av verktøy av høy kvalitet. De har et godt rykte blant både hobbyhåndverkere og profesjonelle.

Hva kan jeg kjøpe hos Jula?

Hos Jula kan du finne alt fra verktøy, hageutstyr, elektronikk, belysning, biltilbehør, maling, møbler og mye mer. De har et stort utvalg av produkter som dekker mange ulike behov.

Hvor kan jeg finne Jula på Vinterbro?

Jula på Vinterbro ligger på Nygårdskrysset 2, 1407 Vinterbro. Det er enkelt å finne frem med bil eller kollektivtransport.

Hva er Jula sin filosofi?

Jula har som filosofi å tilby kvalitetsprodukter til fornuftige priser og å gi god service til kundene sine. De ønsker å gjøre det enklere for folk å gjøre ting selv.

Hvordan kan jeg kontakte Jula hvis jeg har spørsmål?

Du kan kontakte Jula på telefonnummeret 22 22 20 22 eller sende dem en e-post til post@jula.no. Du kan også besøke deres nettside for å finne svar på vanlige spørsmål.

Hva er Jula sitt mest populære produkt?

Det er vanskelig å si hva som er Jula sitt mest populære produkt, da de har et bredt spekter av produkter som appellerer til ulike kunder. Noen av deres populære kategorier inkluderer verktøy, hageutstyr og elektronikk.

Artiklen Jula Vinterbro: Finn åpningstider, tilbud og mer har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 14 anmeldelser