Hvit tusj biltema

Dekkpenn – Biltema.no

Merkepenn for å markere teksten på dekkene. Også perfekt for merking av sommer-/vinterdekk. Sitter bra og tørker raskt. Farge: hvit.

Dekorpenn – Biltema.no

Gjør julegaver og presanger ekstra fine, eller dekorer krukker og glass. Heldekkende, permanent blekk som fester på de fleste typer underlag, som for eksempel tre, metall, plast, glass, kartong, papir og gummi. Hurtigtørkende, lakklignende farge som tåler vann, sol og varme. Rist pennen med korken på, og pump frem blekket ved å trykke inn spissen noen ganger.

Tusj, 12 stk. – Biltema.no

Tusj/fineliner med tynn spiss, perfekt til fargelegging av detaljerte mønstre. Kan også brukes til å skrive og tegne. Med vannbasert blekk. Linjebredde 0,3 mm.

Whiteboardtusj, 7-pakning – Biltema.no

Med kalkbasert, vannløselig væske for midlertidig merking på overflater som glass, whiteboard og krittavle. Rist tusjen og press den mot underlaget før du begynner å skrive. Tørkes av med en fuktig klut. Perfekt på skolen, barnehagen eller hjemme. Rund spiss med diameter 3–5 mm.

Merkepenn, tekstil – Biltema.no

Permanent svart tusj med tynn, rundt spiss på 1–2 mm, som fungerer bra selv på små overflater. Brukes til å merke klær, vesker, sko, støvler og lignende med navn eller annen informasjon. Kan vaskes på opptil 60 °C, og sverter ikke av. Det er ikke nødvendig med stryking for å feste blekket.

Blyant, grafitt – Biltema.no

Allsidig grafittblyant for merking i smale og dype hull, åpninger eller vanlig merking. Blyanten fungerer på de fleste underlag av for eksempel tre, metall, plast, betong, fliser med mer, og den har utskiftbar grafittstift. Blyanthetten har både blyantspisser og belteklips.

Tekstiltusjer, 10 stk. – Biltema.no

Har du drømt om å designe dine egne klær? Med disse tekstiltusjene kan du lage egne t-skjortetrykk og trykk på stoffposer, capser og andre former for plagg og tekstiler. Enkle å bruke Legg tekstilen på flatt underlag. Velg tusj, og slipp kreativiteten løs. Når du er ferdig, må malingen tørke i 15 minutter. Malingen er permanent, men den må fikseres ved hjelp av varme for at trykket skal bli permanent. Stryk derfor den malte flaten fra baksiden. Da knytter en kjemisk prosess pigmentene til fibrene. Viktig å tenke på: Resultatet blir best hvis materialet er 100 % bomull.  Kan vaskes på maks. 30 ℃.

Vindustusj, 6 stk. – Biltema.no

Med disse morsomme vindustusjene kan du tegne og skrive på speil, glass og vinduer. Fargen vaskes enkelt bort med såpe og vann. På den måten kan du skape unike dekorasjoner til for eksempel barneselskap og høytider som jul, påske og nyttår. Du kan også bruke tusjene til å dekorere glass eller skrive hilsener til familiemedlemmer. Selges i sekspakning.

Dekktusj | Hvit farge – Jula

Dekktusj | Hvit farge | Jula

Med denne hvite dekktusjen kan du legge ny farge i logoer og annet på dekkene. Fargen tørker umiddelbart.

Keywords: hvit tusj biltema