Finn åpningstider for Førde postkontor og Coop Extra Førde

Førde postkontor og Coop Extra Førde er viktige steder å kjenne åpningstidene til hvis du bor i Førde og trenger å sende post, plukke opp pakker eller handle dagligvarer. Her finner du informasjon om åpningstidene for begge stedene.

Førde postkontor

Førde postkontor er en del av Posten Norge AS og tilbyr posttjenester som brev- og pakkelevering, rekommanderte sendinger, postoppkrav og mye mer. Å kjenne åpningstidene til postkontoret er viktig for å sikre at du kan utføre dine postrelaterte ærender uten problemer.

Åpningstider for Førde postkontor:

 • Mandag:09:00 – 16:00
 • Tirsdag:09:00 – 16:00
 • Onsdag:09:00 – 16:00
 • Torsdag:09:00 – 18:00
 • Fredag:09:00 – 16:00
 • Lørdag:Stengt
 • Søndag:Stengt

Som du kan se, har postkontoret åpent mandag til fredag, med lengre åpningstid på torsdager. Dessverre er postkontoret stengt i helgene.

Coop Extra Førde

Coop Extra Førde er en populær dagligvarebutikk i Førde. Å vite åpningstidene til Coop Extra Førde er viktig for å sikre at du kan planlegge dine dagligvareinnkjøp i tråd med butikkens åpningstider.

Åpningstider for Coop Extra Førde:

 • Mandag:08:00 – 21:00
 • Tirsdag:08:00 – 21:00
 • Onsdag:08:00 – 21:00
 • Torsdag:08:00 – 21:00
 • Fredag:08:00 – 21:00
 • Lørdag:08:00 – 19:00
 • Søndag:Stengt

Coop Extra Førde har sjenerøse åpningstider, og er åpent til kl. 21:00 på hverdager. Butikken har også åpent på lørdager, men er dessverre stengt på søndager.

Hva med å ta en tur til Coop Extra Førde etter å ha besøkt postkontoret? Du kan enkelt få både post-relaterte ærender og dagligvarehandlingen unnagjort samme dag!

Oppsummering

Å vite åpningstidene for Førde postkontor og Coop Extra Førde kan hjelpe deg med å planlegge dine ærender og handlebehov i Førde. Her er en rask oppsummering av åpningstider:

Sted Mandag-fredag Lørdag Søndag
Førde postkontor 09:00 – 16:00 Stengt Stengt
Coop Extra Førde 08:00 – 21:00 08:00 – 19:00 Stengt

Med denne informasjonen kan du enkelt planlegge dine ærender og handle inn dagligvarer i Førde uten å bekymre deg for stengte dører eller begrensede åpningstider.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene for Førde postkontor?

Førde postkontor har varierte åpningstider avhengig av ukedag og sesong. Du kan finne de oppdaterte åpningstidene på Posten sin nettside.

Hvor er Førde postkontor lokalisert?

Førde postkontor ligger på [adresse]. Det er lett tilgjengelig og har gode parkeringsmuligheter.

Er Coop Extra i Førde åpent på søndager?

Ja, Coop Extra i Førde har åpent på søndager. Du kan besøke butikken mellom [åpningstidene].

Hva er åpningstidene for Coop Extra i Førde?

Coop Extra i Førde har varierte åpningstider avhengig av ukedag og sesong. Du kan sjekke Coop sin nettside for oppdaterte åpningstider.

Hva tilbyr Coop Extra i Førde?

Coop Extra i Førde tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, ferskvarer, frukt og grønnsaker, samt andre nødvendighetsartikler. De har også ofte kampanjer og tilbud.

Hva er forskjellen mellom Førde postkontor og Coop Extra i Førde?

Førde postkontor er et sted hvor du kan sende og motta post, samt utføre banktjenester. Coop Extra er en dagligvarebutikk hvor du kan kjøpe matvarer og andre nødvendighetsartikler.

Kan jeg kjøpe frimerker på Førde postkontor?

Ja, du kan kjøpe både frimerker og annet postrelatert utstyr på Førde postkontor.

Kan jeg sende pakker på Førde postkontor?

Ja, du kan sende pakker på Førde postkontor. De tilbyr ulike tjenester for pakkeutsendelser.

Har Førde postkontor andre tjenester i tillegg til post og bank?

Ja, Førde postkontor tilbyr også andre tjenester som pakke- og budtjenester, samt forskjellige former for betalingstjenester.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om åpningstider og tjenester hos Førde postkontor og Coop Extra i Førde?

Du kan finne mer informasjon om åpningstider og tjenester på Posten sin nettside for Førde postkontor og Coop Extra sin nettside for åpningstider og tilbud i Førde.

Artiklen Finn åpningstider for Førde postkontor og Coop Extra Førde har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 12 anmeldelser