Dyserens diesel biltema

Dieseltilsetning – Biltema.no

Dieselpartikkelfilterrens · Dieseltilsetning · Dieseltilsetning · Bensintilsetning · Drivstoffstabilisator · Bensin/E85-tilsetning · Dieselbiocid, bil · Blyerstatning.

Dieseltilsetning

Dieseltilsetning – Biltema.no

8. feb. 2023 — Et godt eksempel er dyserens for dieselbiler, det gjør susen når man som … ofte være et tryggere sted å kjøpe ting på flaske enn Biltema.

Dieseltilsetning

Dieselpartikkelfilterrens – Biltema.no

Dieselpartikkelfilterrens

Bensintilsetning – Biltema.no

Bensintilsetning

Bensintilsetninger – Biltema.no

Motorrens, 250 ml – Biltema.no

Innvendig motorrens som fjerner forbrenningsrester, sot, avleiringer, vann og glykol. Motoren blir ren innvendig, og eksosutslipp og drivstoff- og oljeforbruk reduseres.  MOTORER PRODUSERER  Det produseres vann, syrer, koks, harpiks, salter, gasser, sot og uforbrent drivstoff ved forbrenning. En del av disse stoffene havner i motoroljen, noe som reduserer oljens levetid, og over tid oppstår det avleiringer i motoren.  DET OPPSTÅR SLITASJE  Avleiringer og urenheter fører til at deler slites, hydrauliske løftere tikker, stempelringer setter seg fast samt at drivstoff- og oljeforbruket øker over tid.  SURT MILJØ  Når man bytter olje, blir ny motorolje forurenset av eksisterende oljerester. Det fører til kortere oljelevetid enn hvis motoren var ren innvendig.  RENERE MOTOR  Motorskyllemiddel rengjør effektivt motorens innvendige deler for avleiringer som oppstår, og som løsner når man bytter olje. Dermed får ny motorolje lengre levetid og betydelig bedre arbeidsmiljø.  FORDELER  Rengjør effektivt motoren innvendig for avleiringer, sot, kjølevæske og kondensvann. Reduserer eksosutslipp og drivstoff- og oljeforbruk ved å gjenopprette motorens tilstand, og får motoroljen til å fungere optimalt.  BRUKSOMRÅDER  For bensin-, diesel- og etanolmotorer samt kompressorer.  BRUKSANVISNING  Doseres i varm motor.  Kjør motoren i cirka 20 minutter.  Tapp ut oljen.  Bytt filter, og fyll på ny motorolje.  DOSERING En boks på 250 ml rekker til 4–6 liter motorolje.

Freseverktøy dyse, 8 deler – Biltema.no

For rengjøring/fresing av dysens sete i toppen samt rengjøring av glødeplugg. Med freseverktøyet kan injektorsetet renses før dysen monteres for dermed å hindre lekkasje, noe som ellers lett kan skje pga. sotdannelse og rust. Passer alle moderne dieselmotorer av Common Rail-type.  OBS ! Bearbeidingen i toppen må ikke gå for dypt.

Dieseltester “common rail“ – Biltema.no

Dieseltester for måling og kontroll av returflyten i innsprøytningsventiler av typen «common rail» ved hjelp av ekstern mengdemåler. Kan måle 6 innsprøytningsventiler samtidig. Måler raskt og effektivt mengden drivstoff som hver ventil returnerer til returbeholderen. Settet inneholder fire forskjellige modeller av innspøytingsadaptere (6 stk./modell) som passer til innsprøytningsventiler fra produsentene BOSCH, SIEMENS, DENSO og DELPH.

Tilsetningsstoff – Spør Benny – TV2

Tilsetningsstoff – Spør Benny

Har alltid vært litt skeptisk til tilsetningsstoffer til bensin og diesel. Så skjer dette……. Motorlampen begynne rå lyse på en Porsche Cayenne. Vedkommende blir anbefalt å prøve et tilsetningsstoff. Etter en tank forsvinner lampen. Jeg får problemet med ujevn gange. Tenkte da at det skader jo kanskje ikke å prøve. Etter 2 runder med tilsetningsstoffet og 5000 er bilen helt fin. Dette er en Landcruiser. Bare tilfeldig eller kan dette ha en effekt? Hører med til historien at stoffet kostet runt 200,- for 1 dl og var ikke i salg i de vanlige rekvisitabutikkene.

Keywords: dyserens diesel biltema