Digitalvekt biltema

Digital hengevekt – Biltema.no

Varehus og åpningstider · Biltema Café · Biltema Bedrift · Ukens produkter · Nyhetsbrev · Nytt og nyttig · Kundesenter · Gavekort · Biltemakortet …

Solid og nøyaktig, med tydelig display. Veier 2–300 kg med nøyaktighet på 0,1 kg. Kan brukes til blant annet jakt, i stallen eller i garasjen. Aluminiumshus med låsbar sjakkel og avtakbar krok av rustfritt stål. Svært høy kvalitet. Store LCD-tall, kan leses på 10 m avstand. Drives av tre AA-batterier (medfølger ikke).

Digital vekt, 50 kg – Biltema.no

Fin personvekt med marmormønstret overflate av herdet glass. Passer for deg som vil holde oversikt over vekten og samtidig ha en vekt som er så fin at den …

Liten og praktisk vekt som er lett å ta med seg på reisen. Kan brukes til å veie kofferter og bagasje. Håndtak med godt grep. Drives med et CR2032-batteri (medfølger). Laget av ABS-plast. Mål: (L) 15 x (B) 3 x (H) 5,5 cm.

Kjøkkenvekt – Biltema.no

Rustfri fôrskål som veier maten i gram opptil 5 kg. Med digitalt display. Svært praktisk når du vil holde oversikt over hvor mye mat kjæledyret ditt spiser.

Elektronisk med tara-funksjon for å nullstille vekten ved delveiing eller veiing med beholder. Veieflate av rustfritt stål. Hull for hengende oppbevaring. Vektområde: 2–5000 g. Nøyaktighet: 1 g. Slås automatisk av. Indikator for lavt batterinivå og overbelastning. Bruker 3 stk. AAA-batterier (medfølger ikke).

Digital hengevekt, 40 kg – Biltema.no

Biltema tilbyr et bredt sortiment for hele familien innenfor bildeler/tilbehør, MC, verktøy, kjemi, bilpleie, bygg, båt, sykkel, … Digital vekt, 50 kg.

Gripevennlig av svart, solid plast, og veier fangst opptil 40 kg. Nøyaktigheten er ±0,5 gram. Krok av forkrommet stål.  Tydelig blått display. Viser vekten til den slås av. Bytt visningsenhet – kg, lbs eller oz – med et enkelt knappetrykk.  Innebygd målebånd (1 m).  Automatisk avstenging etter 50 s.  Minnefunksjon for den tyngste vekten.  Vanntett.  Kan vise temperaturen i celsius eller fahrenheit. Drives med to AAA-batterier. Batteri medfølger ikke.

Brevvekt, elektronisk – Biltema.no

22. mai 2007 — Billig digital vekt fra Biltema.no Diskusjon. … alle de som trenger en billig vekt til å veie hva enn dere vil, Biltema har en billig en!

Med denne praktiske elektroniske brevvekten kan du enkelt veie brevene og pakkene du sender.  Nøyaktig veiing Vekten har et lettlest LCD-display med store og tydelige tall, og den har en CPU-presisjonssensor for nøyaktig veiing. Det gjør at du får et nøyaktig resultat som du kan stole på.  Bytt vektenhet   På den digitale vekten kan du enkelt bytte mellom fire vektenheter – gram (g), ounce (oz), kilo (kg) og pound (lb). Det gjør at du enkelt kan angi vekten i riktig format hvis du skal sende ting til andre land. Praktisk nullstillingsfunksjon Den digitale vekten har en praktisk nullstillingsfunksjon. Det gjør at du kan nullstille vekten selv om det ligger ting på den. Det er praktisk når du for eksempel skal sende en pakke og vil vite hva både emballasjen og innholdet veier. Da legger du først emballasjen på vekten og leser av vekten, og deretter trykker du på nullstillingsknappen og legger på det du skal sende. Resultatet som vises, viser nøyaktig hvor mange gram du har lagt i emballasjen. Automatisk avstenging Vekten har automatisk avstenging. Det betyr at selv om du glemmer å slå av vekten, slår den seg av automatisk etter cirka to minutter. Vekten varsler også ved lavt batterinivå. Det gjør at du får beskjed når det er på tide å bytte batterier.

Personvekt – Biltema.no

Personvekt med marmormønster – Biltema.no

Fin personvekt med marmormønstret overflate av herdet glass. Passer for deg som vil holde oversikt over vekten og samtidig ha en vekt som er så fin at den kan stå fremme. Tydelig LCD-display Vekten har et tydelig LCD-display med visning i kg, lb eller st (Stones). Trykkbasert aktivering Vekten har trykkbasert aktivering. Du må trykke på den, for eksempel med en fot, for å slå den på.  Automatisk avstenging Når du går av vekten, slår displayet seg av automatisk etter cirka seks sekunder. Viktig å tenke på Batteriet må aktiveres før vekten kan brukes. Åpne batterirommet på baksiden av vekten, og fjern beskyttelsesfliken.

Fôrskål med vekt – Biltema.no

Fôrskål med vekt

Biltema | Hvorfor betale mer? – Biltema.no

Biltema tilbyr et bredt sortiment for hele familien innenfor bildeler/tilbehør, MC, verktøy, kjemi, bilpleie, bygg, båt, sykkel, fritid, hjem og multimedia.

Billig digital vekt fra Biltema.no – freak.no

Billig digital vekt fra Biltema.no Diskusjon

Keywords: digitalvekt biltema