Dieseltank biltema

Dieseltank, transportabel, 200 l – Biltema.no

Drivstofftank · Drivstofftank. fra. 299,-. Drivstofftank · Vis artikler · Tanklokk, 23/29 L 135,-. Tanklokk, 23/29 L 25-726 · Tankadapter. fra. 59 Tankadapter.

Solid dieseltank som på en trygg og ren måte håndterer og lagrer diesel til landbruksmaskiner, skogsmaskiner og entreprenørmaskiner. Med en innstøpt skvalpeplate og gaffelgjennomføringer for håndtering med truck blir beholderen både praktisk og problemfri å transportere. Tanken kan brukes både utendørs og innendørs, og pumpen kobles til 12 V bilbatteri ved hjelp av krokodilleklemmer. Utstyr: Selvsugende vingepumpe, og pumpehåndtak med automatisk avstenging. Låsbart lokk (hengelås medfølger ikke). Slange med pressede svingbare koblinger, og filtersil i tanken. Drivstoffmåler som viser aktuelt nivå i tanken OBS! Kun for diesel!

Drivstofftank – Biltema.no

21. mai 2014 — Dette er et haste-spørsmål, siden tiden for sjøsetting nærmer seg raskt. Kan Biltema sin bensintank i plast benyttes som dieseltank i snekke …

Av kraftig plast. Med bærehåndtak og skrulokk med lufteskrue. Slangetilkobling, 8 mm, av forkrommet messing, og tetninger av nitrilgummi. Innebygd reservetank. Alkoholresistent. Oppfyller ISO 13591.

Drivstofftank – Biltema.no

27. jul. 2020 — Det blandes med bilens eksos og må etterfylles med jevne mellomrom i en egen tank. Forbruket av AdBlue er ca én liter per 1.200 kilometer, …

Drivstoffgiver – Biltema.no

Drivstoffgiver

Drivstoffkanne – Biltema.no

Drivstoffkanne

Dieselbiocid, bil – Biltema.no

Dieselbiocid, bil

Dieseltank med pumpe | HAMRON – Jula

Dieseltank med pumpe | HAMRON

Gjør at det blir enkelt å kjøre ut diesel til maskiner og kjøretøy på bondegårder, byggeplasser og lignende. Kompakt utforming og svært transportvennlig.

Benytte Biltema bensintank som dieseltank i snekke – Båtforumet

Benytte Biltema bensintank som dieseltank i snekke – Båtforumet – baatplassen.no. Din hjemmehavn på nettet!

Dette er et haste-spørsmål, siden tiden for sjøsetting nærmer seg raskt. Kan Biltema sin bensintank i plast benyttes som dieseltank i snekke? Trengs det modifikasjoner? Skal monteres med outboard slangepumpe(blære) for lettere lufting. Trenger ikke montere nippel for retur-diesel, da denne går ti…

AdBlue: Her må du passe på, ellers får du problemer… – TV2

AdBlue: Her må du passe på, ellers får du problemer…

Mange moderne dieselbiler har AdBlue-teknologi og om du ikke etterfyller så kan bilen din stoppe eller gå i nødmodus. Det kan derfor være smart å ha med en reservekanne.

Keywords: dieseltank biltema