Biltema spabad

Spabad, 806 L – Biltema.no

Kjøpsguide for basseng og spabad – bading, lek og avkobling for hele familien. Her finner du utebasseng for avkjølende bad på varme sommerdager.

Med et spabad på terrassen eller i hagen har du mange koselige og avslappende stunder å se frem til. Badet har plass til 4–6 voksne og varmer opp vannet til 40 °C.   Enkel montering Ved hjelp av spabadpumpen får du raskt og enkelt spabadet på plass.  Bad året rundt! Takket være pumpens innebygde frostvern kan du bade utendørs året rundt. Frostvernet sikrer at vanntemperaturen holder seg mellom 6–10 grader selv om varmen er slått av. Det forutsetter at pumpen er på, og at du bruker spabadet regelmessig. Hvis spabadet ikke brukes på lengre tid, må det demonteres og oppbevares innendørs. Masserende boblebad Spabadet er utstyrt med det patenterte AirJet™-systemet, som slipper ut boblende stråler gjennom 140 små hull. Stråler som både er varme og masserende. Det gir et deilig avslappende bad. Koselig LED-belysning Spabadet har et innebygd belysningssystem med flerfargede LED-lamper. Disse kan fjernstyres med fjernkontroll og skape vakre lysspill. Det gir en enda koseligere spaopplevelse. Praktisk kontrollpanel Spabadet har et digitalt kontrollpanel, med berøringsskjerm, som er beleilig plassert ved bassengkanten. Det gjør at du ikke trenger å stige ut av bassenget for å endre innstillinger. Energisparende oppvarmingssystem Badet har et energisparende timerstyrt oppvarmingssystem med automatisk start/stopp-funksjon. Det gjør at det bruker minimalt med strøm. Rent og trygt Spabadet har integrert vannfiltrering, noe som gjør at vannet alltid holder seg rent og fint. Hvis ulykken skulle være ute, er pumpen utstyrt med en jordfeilbryter, noe som gjør at du kan bade trygt uten risiko for elektrisk støt. Viktig å tenke på Frostbeskyttelsessystemet fungerer bare hvis spabadet er på og det oppblåsbare lokket er på. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og ta vare på den for fremtidig bruk. OBS! Husk å kjøpe klortabletter, testpinner og doseringsflottør til bassenget ditt!

Spabad med Wi-Fi, 916 l – Biltema.no

Badeleker · Barnebasseng · Basseng og spabad · Bassengtilbehør · Bassengvedlikehold. Lukk meny. Bassengvedlikehold. 31 Produkter.

Med et spabad på terrassen eller i hagen har du mange koselige og avslappende stunder å se frem til. Badet har plass til 4–6 voksne og varmer opp vannet til 40 °C.   Enkel montering Ved hjelp av spabadpumpen får du raskt og enkelt spabadet på plass.  Bad året rundt! Takket være pumpens innebygde frostvern kan du bade utendørs året rundt. Frostvernet sikrer at vanntemperaturen holder seg mellom 6–10 grader selv om varmen er slått av. Det forutsetter at pumpen er på, og at du bruker spabadet regelmessig. Hvis spabadet ikke brukes på lengre tid, må det demonteres og oppbevares innendørs. Masserende boblebad Spabadet er utstyrt med det patenterte AirJet™-systemet, som slipper ut boblende stråler gjennom 140 små hull. Stråler som både er varme og masserende. Det gir et deilig avslappende bad. Fjernstyr med Wi-Fi Takket være innebygd Wi-Fi kan du fjernstyre spabadet via en app på mobilen. I appen kan du enkelt starte oppvarmingen, aktivere den energisparende timeren, kjøre vannfilteret og styre massasjesystemet. Praktisk kontrollpanel Spabadet har et digitalt kontrollpanel, med berøringsskjerm, som er beleilig plassert ved bassengkanten. Det gjør at du ikke trenger å stige ut av bassenget for å endre innstillinger. Energisparende oppvarmingssystem Badet har et energisparende timerstyrt oppvarmingssystem med automatisk start/stopp-funksjon. Det gjør at det bruker minimalt med strøm. Rent og trygt Spabadet har integrert vannfiltrering, noe som gjør at vannet alltid holder seg rent og fint. En ChemConnect™-dispenser sørger også for at kloren fordeles jevnt i hele spabadet. Hvis ulykken skulle være ute, er pumpen utstyrt med en jordfeilbryter, noe som gjør at du kan bade trygt uten risiko for elektrisk støt. Viktig å tenke på Frostbeskyttelsessystemet fungerer bare hvis spabadet er på og det oppblåsbare lokket er på. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og ta vare på den for fremtidig bruk. OBS! Husk å kjøpe klortabletter, testpinner og doseringsflottør til bassenget ditt!

Basseng og spabad for avkobling og avkjølende bad – Biltema

Basseng – Biltema.no

Bad året rundt i et spabad. Hvis du eller familien vil bade utendørs hele året, trenger dere et spabad. Spabadet kan varme vannet opp til 40 °C, og pumpen har …

Vår bassenger er rimelige og flere av de større modellene inkluderer vannpumpe, sånn at det går fort å fylle bassenget.

Bassengvedlikehold – Biltema.no

Kjøpsguide for bassengpleie – kjøp gode produkter for bassengrengjøring Bassengrengjøring og generelt vedlikehold av bassenget er et nødvendig onde for deg som eier basseng. Et basseng som ikke blir vedlikeholdt, er ikke hyggelig å svømme i, og det kan også være helseskadelig. Når du velger rikti…

Bunnbeskytter til basseng og spabad – Biltema.no

Bunnbeskytter til basseng og spabad

Badebasseng, med pumpe, Ø 244 cm – Biltema.no

Med dette lettmonterte runde bassenget venter mange deilige og avkjølende bad for hele familien. Enkel å montere Plasser bassenget på flatt og jevnt underlag. Fyll bassengets oppblåsbare kant med luft (pumpe medfølger ikke). Koble deretter de medfølgende pluggene fra bassengets innside i tilkoblingen for filterpumpeslange og tappeventil. Bruk deretter hageslangen til å fylle bassenget med vann. Bassenget har selvstigende vegger som reiser seg når vannivået øker.  Filterpumpe medfølger Leveres med en vannpumpe som leverer 1249 L/t. Pumpen er et renseverk og sirkulerer bassengvannet. Filtreringen gjøres ved at vannet passerer gjennom et filter. Der fanges smuss og små partikler opp. Deretter pumper bassengpumpen rent og klart vann tilbake til bassenget. Filteret i pumpehuset kan enkelt tas ut for rengjøring. Når filteret er brukt opp, bytter du det med et nytt filter . Hvis du vil bruke en annen pumpe, finnes et adaptersett for slangekoblinger som  tilbehør . Enkel oppbevaring Når badesesongen er over, tømmer du enkelt bassenget via dreneringsventilen, og deretter tømmer du den oppblåsbare kanten for luft. Deretter kan bassenget enkelt brettes sammen for vinterlagring.  Viktig å tenke på Når du er ferdig med å bade, er det viktig å løfte stigen ut av bassenget, slik at ikke uvedkommende og personer som ikke kan svømme, kan ta seg ned i bassenget. Hold alltid øye med barn som bader. Ikke fyll overkantringen mer enn cirka 85 %. Hvis ringen fylles mer, kan den bli skadet eller begynne å lekke. Vannflaten bør aldri overstige den nedre kanten av den oppblåsbare ringen. Hvis bassenget blir fullt av regnvann, bør overflødig vann tappes ut. Ikke dra bassenget på bakken. Det kan skade bassenget og føre til andre skader. Som eier av bassenget, har du et juridisk ansvar hvis noe skjer. Derfor må bassenget være barnesikret og utstyrt med bassengtrekk. Husk å kjøpe bakkebeskyttelse  for å beskytte bassengets bunn, en bassengstige  for å ta deg ned i bassenget, samt et bassengtrekk  for å dekke til bassenget. Husk også å kjøpe klortabletter , testpinner  og doseringsflottør  til bassenget! Du kan også kjøpe Biltemas praktiske startsett for basseng , som inneholder alt du trenger.

Filter til Lazy spa, 2-pakning – Biltema.no

Passer til spabad 45-6072 og 45-6091. Enkle å rengjøre.

Badebasseng Mini – Biltema.no

Badebasseng Mini

Basseng – til hagen og uteplassen – Biltema.no

Kjøl deg ned i varmen i et basseng fra Biltema. Velg mellom større basseng med stålramme og mindre oppblåsbare bassenger til små barn!

Keywords: biltema spabad, boblebad biltema, spabad biltema, biltema boblebad, lay-z-spa biltema, jacuzzi biltema, oppblåsbart boblebad biltema, lay z-spa biltema, biltema jacuzzi, spa biltema, lay z spa biltema, lazy spa biltema, biltema spa, boblebad ute biltema