Biltema rele koblingsskjema

Relé – Biltema.no

Relé som passer til de fleste personbiler. Brukes for tilkobling av lykter, tute, viftemotor, pumpemotor eller andre strømforbrukere.

Relé

Enkeltrelé, lukket, 30 A – Biltema.no

Relé for tilkobling av lykter og ekstralys. Med holder for separat montering. OBS : Ikke egnet til LED-ekstralys/signaler som bruker pulsmating.

Relé som passer til de fleste personbiler. Brukes for tilkobling av lykter, tute, viftemotor, pumpemotor eller andre strømforbrukere. Med holder for separat montering. OBS : Ikke egnet til LED-ekstralys/signaler som bruker pulsmating. For eksempel blinklysfunksjon med korte/raske intervaller. Det kan føre til kortslutning og overoppheting av releet. Forskjellen mellom releene er den innvendige koblingen mot stiften. På dette releet er den bakre tverrstilte stiften merket 86. Kontroller stiften på eksisterende relé.

Dobbeltrelé med sikring, lukket, 30 A – Biltema.no

Dobbeltrelé med sikring, lukket, 30 A – Biltema.no

For tilkobling av to ekstralys. Med dobbeltrelé (maks. 2 x 15 A), kabler, kabelsko, strømbryter samt koblingsskjema.

Relé for tilkobling av lykter og ekstralys. Med holder for separat montering. OBS : Ikke egnet til LED-ekstralys/signaler som bruker pulsmating. For eksempel blinklysfunksjon med korte/raske intervaller. Det kan føre til kortslutning og overoppheting av releet. Tilkobling S = jord. B = Batteri/hovedstrøm L1 = Lys 1 (125 W totalt) L2 = Lys 2 (125 W totalt) S1 = Styrestrøm 1 S2 = Styrestrøm 2 S1 og S2 kan kobles til enten eksisterende fjernlys eller til bryteren ved rattet i bilen. Her er det ikke behov for sikring, siden styrestrømmen bare styrer om releet skal tenne lyset.

Relé- og kabelsett for ekstralys, 2 x 125 W – Biltema.no

19. jun. 2007 — Fått kjøpt meg 12v lysrelè fra Biltema, med TRE tilkobplingspinner Hvordan skal jeg koble det? da det er 4 pinner på et helt normalt relè.

For tilkobling av to ekstralys. Med dobbeltrelé (maks. 2 x 15 A), kabler, kabelsko, strømbryter samt koblingsskjema.

LED – Xenon | Trenger litt hjelp til et koblingsskjema på et …

30. mar. 2010 — har et lys rele som eg driv å ska koble hovedlys og baklys på, når eg gjer det strøm bi det bære en sånn rar lyd i relet, kan det vær pga …

Ingen kobling til dynamo på Biltema sitt nye skillerele

Koble ekstralys rett på fjærnlys? – Side 2 – Bimmers.no

Kobling av blinkrele? – Bilelektrisk – LRforum

kobling av lysrele fra bilxtra og blinklysrele fra biltema,

har et lys rele som eg driv å ska koble hovedlys og baklys på, når eg gjer det strøm bi det bære en sånn rar lyd i relet, kan det vær pga for høy spenning inn p

Keywords: biltema rele koblingsskjema