Biltema batteri

Kjøretøybatterier – Biltema.no

Kjøretøybatterier – Biltema.no – Biltema.no

Tett og vedlikeholdsfritt batteri til bil. Bruker sølv/kalsiumteknologi. Batteriet har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Ladingen holder lenger enn i et …

Biltema har et rimelig utvalg av kjøretøybatteriertil biler, lastebiler, traktorer, samt fritidsbatterier til båt, campingvogn og gressklippere. Noen med hele 4 års garanti!

Batterier – Biltema.no

Batterier – Biltema.no

Prisgunstig utvalg av batterier. både alkaliske og litium-batterier. Alt fra standard batterier til spesielle batterier og oppladbare batterier.

Bilbatterier – Biltema.no

Søk med registreringsnummer og finn batteriet som passer din bil. Alltid god kvalitet og lave priser!

MC-batterier – Biltema

Startbatterier til MC | Biltema.no – Biltema.no

Hos oss finner du forskjellige typer startbatterier til din motorsykkel.

AGM-batterier til de fleste biler – Kjøp her – Biltema.no

Se vårt utvalg av de avanserte AGM-batteriene her i Biltemas nettbutikk. AGM-teknologien gir lengre holdbarhet, høyere sikkerhet og så videre.

Startbatteri sølv, 12 V, 95 Ah – Biltema.no

Tett og vedlikeholdsfritt batteri til lastebil og traktor. Bruker sølv/kalsiumteknologi. Batteriet har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Ladingen holder lenger enn i et konvensjonelt batteri. En ladeindikator viser batteriets status. Spesiell ventilasjon som minimerer risikoen for at damp kan trenge ut. Tåler å vinkles (maks. 45° monterings-/hellingsvinkel), noe som reduserer risikoen for syrelekkasje. Integrert flammebeskyttelse. Svært bestandig mot vibrasjoner og slag. Den ytre delen er laget av forsterket polypropen, og i tillegg er den flammebeskyttet. Et innebygd håndtak gjør det enkelt å håndtere batteriet.

Fritidsbatteri, 12 V, 30 Ah – Biltema.no

Batterier som passer til ulike fritidsoppgaver som snøfresere, sitteklippere med mer. Helt vedlikeholdsfrie, med kalsium/kalsium-teknologi som gir lang levetid, og en spesiell type ventilasjon som minimerer risikoen for utslipp av gasser. Innebygd ladeindikator, og ekstra lang batteritid.  Slitesterkt chassis av forsterket polypropylen, med praktisk bærehåndtak og integrert flammebeskyttelse.  Tåler helling (maks. 45° monterings-/hellingsvinkel). 

Startbatteri sølv, 12 V, 72 Ah – Biltema.no

Tett og vedlikeholdsfritt batteri til bil. Bruker sølv/kalsiumteknologi. Batteriet har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Ladingen holder lenger enn i et konvensjonelt batteri. En ladeindikator viser batteriets status. Spesiell ventilasjon som minimerer risikoen for at damp kan trenge ut. Tåler å vinkles (maks. 45° monterings-/hellingsvinkel), noe som reduserer risikoen for syrelekkasje. Integrert flammebeskyttelse. Svært bestandig mot vibrasjoner og slag. Den ytre delen er laget av forsterket polypropen, og i tillegg er den flammebeskyttet. Et innebygd håndtak gjør det enkelt å håndtere batteriet.

Startbatteri SMF, 12 V, 45 Ah – Biltema.no

Tett og vedlikeholdsfritt batteri til bil. Bruker kalsium/kalsiumteknologi. Batteriet har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Ladingen holder lenger enn i et konvensjonelt batteri. En ladeindikator viser batteriets status. Spesiell ventilasjon som minimerer risikoen for at damp kan trenge ut. Tåler å vinkles (maks. 45° monterings-/hellingsvinkel), noe som reduserer risikoen for syrelekkasje. Integrert flammebeskyttelse. Svært bestandig mot vibrasjoner og slag. Den ytre delen er laget av forsterket polypropen, og i tillegg er den flammebeskyttet. Et innebygd håndtak gjør det enkelt å håndtere batteriet.

Keywords: biltema batteri, batteri biltema, 2cr5 biltema