Basseng biltema

Basseng – til hagen og uteplassen – Biltema.no

Kjøl deg ned i varmen i et basseng fra Biltema. Velg mellom større basseng med stålramme og mindre oppblåsbare bassenger til små barn!

Slik velger du riktig basseng – Biltema.no

Basseng. Det er skyfri himmel, gradestokken har krøpet godt over 20 grader og ikke et vindpust er å spore i lufta. Da er det ganske digg med et badebasseng …

Når sommervarmen melder seg på solfylte dager, er det perfekt å ha et basseng i hagen. Mange drømmer om sitt eget basseng, men det kan virke som et stort skritt å ta.

Sommermoro i hagen! – Biltema

Nyt late sommerdager i hagen | Biltema.no – Biltema.no

Med denne sikkerhetsstigen for basseng over bakken tar du deg enkelt både ned i og ut av bassenget. Stigen har praktisk rammekonstruksjon av rustfritt …

Med tusenvis av produkter i sortimentet, finner du det du trenger til spill og moro, vannlek og avslapning hos oss.

Bassengstige, 107 cm – Biltema.no

Vannets pH-verdi er avgjørende for vannkvaliteten og for de som bruker bassenget. pH-verdien påvirker både vannbalansen og desinfeksjonen.

Med denne sikkerhetsstigen for basseng over bakken tar du deg enkelt både ned i og ut av bassenget. Stigen har praktisk rammekonstruksjon av rustfritt metall, med trinn av solid hardplast, og den monteres enkelt. Lett å plassere Bassengstigen løftes enkelt på plass over bassengkanten, slik at stigens ene føtter står på bakken og de andre i bunnen av bassenget. Praktisk sikkerhetsfunksjon Bassengstigen har en praktisk sikkerhetsfunksjon der de ytre trappetrinnene kan heves i løftet posisjon, slik at barn og uvedkommende ikke kan klatre ned i bassenget.  Passer til: Bassengstigen passer til basseng over bakken, med makshøyde på 107 cm. Viktig å tenke på Når du er ferdig med å bade, er det viktig at du enten løfter stigen ut av bassenget eller hever den, slik at uvedkommende og personer som ikke kan svømme, ikke kan ta seg ned i bassenget. Kontroller regelmessig at stigen er hel, og at alle deler er montert på riktig måte.

Bassengrengjøring – slik tar du vare på vannet i bassenget ditt

Bassengrengjøring – slik tar du vare på vannet i bassenget ditt – Biltema.no

Bassenget fylles enkelt med luft ved hjelp av en pumpe (medfølger ikke). Bruk deretter hageslangen til å fylle bassenget med vann.

Når det kommer til bassengpleie, finnes det fire grunnleggende trinn som du bør gjennomføre regelmessig, slik at vannet holder seg friskt og klart. Mål pH-verdi og klorverdi 2–3 ganger i uken. Det finnes testpinner (strips) som måler disse vannverdiene samtidig.

Familiebasseng – Biltema.no

Batteritype, Li-Polymer. Batterikapasitet, 10000 mAh. Inngang, 5 V/2A micro USB, 5 V/2,4 A USB Type C. Utgang, 5 V/2 A. Ladetid, 4 timer.

I dette oppblåsbare bassenget kan hele familien samles for et deilig og morsomt bad. Enkelt å bruke Bassenget fylles enkelt med luft ved hjelp av en pumpe (medfølger ikke). Bruk deretter hageslangen til å fylle bassenget med vann. Bassenget tømmes like enkelt etter bruk ved hjelp av en brukervennlig ventil. Reparasjonslapp medfølger. Viktig å tenke på Hold alltid øye med barn som bader.  Ikke la fullt basseng stå fremme, siden både barn og dyr kan drukne.

Art.nr. 24-0101 – Biltema

– Biltema.no

Keywords: basseng biltema, biltema basseng, utebasseng barn, basseng i hagen barn